Overal weer uitgerust
wakker worden

Bekijk ons assortiment op:

Extra informatie

Sleepshape lattenbodems

Deze lattenbodems zijn speciaal gemaakt voor de watersport en zijn verkrijgbaar voor afwijkende bedvormen.

Los te koppelen op elk gewenst punt

Gemakkelijk in uw luiken komen? Dat kan! Deze lattenbodems zijn gemakkelijk los te koppelen en op te rollen.

Lattenbodems

Voorkom vocht in uw matras en slaap net zo comfortabel als thuis. Wij verkopen diverse soorten lattenbodems welke geschikt zijn voor uw boot.

De Standard lattenbodem is een eenvoudig en flexibel te plaatsen lattenbodemsysteem met 32 gebogen gelamineerde beukenhouten latten van 8 mm dik. Dit is een gepattenteerd lattenbodemsysteem, leverbaar in elke gewenste vorm en maat. Deze lattenbodems zijn leverbaar in max. 100 cm breed en voor dubbele bedden 140 cm. De lengte is 205 cm. Deze kan naar wens worden uitgebreid. De totale hoogte is slechts 50 mm. Dit lattenbodem systeem heeft uitstekende lucht en vocht regulerende eigenschappen. Vocht problemen zijn hoe dan ook verleden tijd.

Dit lattenbodem systeem heeft standaard geen (hand)verstelbaar hoofdeind. Dit is als extra wel bij te bestellen. De lattenbodem heeft ‘zone’ instelling waardoor de hardheid en veerkracht van de lat bepaald kan worden. Het gehele lattenbodemsysteem ligt los in de bedbak en is daardoor zeer eenvoudig weg te nemen om bij onderliggende luiken te komen.
Verder is het hele systeem makkelijk op te rollen en op elk gewenst punt van elkaar los te koppelen.

De Standard lattenbodem kunt u uitbreiden met een verstelbare hoofdeind voor nog meer slaapcomfort. Deze verstelbare hoofdeindes zijn verkrijgbaar in diverse breedtes; 30, 40, 50, 60, 70 en 100 cm.

Kom proef liggen in onze showroom!

Bedrijfsvideo

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws