Geef uw waardevolle bezit
een tweede kans

Bekijk ons assortiment op:

Even voorstellen

Onze medewerkers

Ons team bestaat uit vakkundige stoffeerders, meubelmakers, verkoopmedewerk(st)ers en bezorgers met allen een passie voor wonen. Met dit gedreven en duurzaam opererend team begeleiden wij u graag bij het ontwerpen en realiseren van een prachtig meubelstuk.

Meubelmakerij

Met ook een eigen meubelmakerij en spuiterij kunnen wij het hele proces in eigen hand houden. Ook voor reparatie, restauratie en maatwerk meubels bent u bij ons aan het goede adres.

Over ons

Stoffeerderij Klaver is met ruim 40 jaar ervaring in het stofferen en repareren van meubels een begrip in Ermelo en omgeving! Sinds ruim 25 jaar heeft de familie Klaver hier ook hun eigen naam aan kunnen verbinden. Met deze ruim 40 jaar aan ervaring in dit familiebedrijf staat vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door.

Ook kunt u bij ons terecht voor het repareren en restaureren van (antieke) houten meubelen, spuitwerk en het laten maken van maatwerk meubelen. Lees hier meer over op de website van onze meubelmakerij.

Wat begon als een éénmanszaak aan de Dennenlaan in Ermelo is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf gevestigd op industrieterrein Veldzicht-Noord. Graag nodigen wij u uit in onze 750m² grootte showroom. Naast 1001 verschillende soorten en kleuren stof- en leerstalen vindt u in onze showroom refurbished en nieuwe designmeubelen (van merken als Leolux, Rolf Benz, Montis, Label etc.), woonaccessoires, vloerkleden en zoveel meer!

Bedrijfsvideo

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws

Contact

Stoffeerderij Klaver B.V.
Mariënhoef 5
(Industrieterrein Veldzicht)
3851 ST Ermelo

Telefoon: 0341 – 55 25 70
E-mail: info@klaverermelo.nl

K.V.K. nr.: 08176445
BTW nr.: NL819650286B02

Openingstijden

Wij zijn 6 dagen per week geopend op de volgende tijden:

MAANDAG09:00 – 17:00 uur
DINSDAG09:00 – 17:00 uur
WOENSDAG09:00 – 17:00 uur
DONDERDAG09:00 – 17:00 uur
VRIJDAG09:00 – 17:00 uur
ZATERDAG09:00 – 15:00 uur
ZONDAGGesloten

Direct contact

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer

Woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht

Stuur tot maximaal 3 foto's mee (jpg, gif, png, pdf) Max. 5MB. per foto.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.