Geef uw waardevolle bezit
een tweede kans

Bekijk ons assortiment op:

Stoffeerderij Klaver

Weer als nieuw

Vaak door kleine reparaties ziet uw bank, stoel of zadel er weer als nieuw uit!

Snel en zorgvuldig

Een losse naad, een nieuwe baan in een autostoel of een aanpassing; geen probleem!

Reparaties

Op uw bank en fauteuil, maar ook op uw boot en in uw caravan, wordt geleefd, gegeten en gedronken. Helaas kunt u niet altijd voorkomen dat er eens iets mis gaat. Er wordt geknoeid met etenswaren, u gooit per ongeluk uw koffie om of uw kinderen vegen hun handjes af aan uw meubels…

Vaak leidt dit tot vlekken in uw bekleding. Dit hoeft niet het einde te betekenen van uw prachtige bankstel of de kussens in uw boot of caravan. Want voor zowel lederen als stoffen bekledingen bestaan er prima onderhoudsproducten. U kunt bij ons langskomen of via onze webshop onderhoudsmiddelen bestellen.

Helaas gaat het soms toch echt mis. Uw hond springt ongelukkig op de bank en u hoort het al, een scheur! U ziet het direct, dat gedeelte zal vervangen moeten worden. Maar ook de zadel van uw brommer, die u al jarenlang, goed afgedekt in uw schuur heeft staan, kan op een gegeven moment toe zijn aan een nieuw stukje leer. Een scheur in het zeil van uw zeilboot, een naad los in uw prachtige sierkussen, een versleten autostoel, een door de zon verkleurde poef of zelfs een oud, versleten wiegje kunt u door ons laten repareren/stofferen.

Door vaak kleine reparaties kunt u weer jarenlang genieten van datgene waar u jaren geleden verliefd op bent geworden.

Bedrijfsvideo

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws