Geef uw waardevolle bezit
een tweede kans

Bekijk ons assortiment op:

Gestoffeerd

Camperstoffering

Complete camper gestoffeerd in leer.

Camperstoffering

2 voorstoelen en de dinette gestoffeerd in leer i.c.m. stof.

Bekijk onze portfolio voor nog veel meer afbeeldingen van campers die door ons gestoffeerd zijn. Wanneer u verder klikt vindt u er ook prijsindicaties.

NKC en CCN

NKC en CCN leden ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas 10% korting!

Camper- en caravanstoffering

Kamperen op unieke plekjes, lekker met de hele familie op vakantie en genieten van het prachtige uitzicht… dit wilt u toch alleen in een comfortabele camper of caravan?

Wij kunnen uw interieur afstemmen op uw specifieke wensen. Van het soort bekleding in vele stof- en leersoorten, kleur en uitvoering tot de keuze in dikte en comfort van uw kussens. Wie wilt er nou niet relaxed onderuitgezakt een mooi boek lezen in een comfortabele caravan of camper? Niets is vervelender dan dat uw zitting versleten en doorgezakt is. Uiteindelijk zult u toch geregeld uw camper of caravan gaan gebruiken. Met Klaver camperstoffering kunt u weer volop genieten van al het moois waar uw camper u heen brengt.

Ook een goed matras is belangrijk. U heeft pas echt vakantie gehad als u terug komt met een uitgeslapen en ontspannen gevoel. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar alle mogelijkheden en kom tot de conclusie dat comfortabel op vakantie gaan, écht op vakantie gaan is.

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor uw gordijnen; zo zal uw caravan of camper helemaal naar wens zijn!

Bedrijfsvideo

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws