Geef uw waardevolle bezit
een tweede kans

Bekijk ons assortiment op:

Gestoffeerd

Luxe pleziervaartuig

Eet- en zithoek voorzien van nieuw polyther en geheel bekleed met wit leer.

Luxe jacht

Achterdekkussens geheel opnieuw bekleed met Sunbrella Solid & Stripes, speciaal geschikt voor buitengebruik.

Bootstoffering

Uw boot is waarschijnlijk als uw tweede huis, een soort vakantie om naar toe te gaan. Lekker genieten van het weer en ronddobberen op het water; even helemaal weg van de bewoonde wereld.
Op uw boot bent u heerlijk op zoek naar dat moment om helemaal tot rust te komen, weg te dromen van de werkelijkheid, uw innerlijke rust te vinden in behaaglijk comfort. En daar maakt uw interieur een groot deel van uit. U wilt het dagelijkse leven even kunnen vergeten om zo heerlijk te kunnen genieten van uw boot, uw prachtige jacht, uw comfortabele sloep, uw speed- of motorkruiser.

Kom eens langs en maak kennis met de warmte van prachtige bootstoffen, het gevoel van kwaliteitsleer, de gezelligheid van gordijnstoffen en de keuze uit diverse soorten en kleuren vloerbedekking.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem de tijd om al de dessins in u op te nemen want uw smaak en keuze is immers heel persoonlijk. En komt u er niet uit, dan vraagt u toch om advies over kleur, stof, leder of andere mogelijkheden. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bootstoffering. Graag komen wij langs om uw boot ter plaatse uit te mallen, op te meten en advies te geven over verschillende mogelijkheden. Ook aan de hand van een foto en/of maten kunnen wij een offerte voor u maken.

Bedrijfsvideo

Showroom

Routebeschrijving

Laatste nieuws